Menu
https://www.busschilderwerken.nl/werkwijze

Klant aan het woord...

“Het begon met de vraag om een nieuw geplaatst muurtje op kantoor te komen stuccen. Maar na een rondgang door ons pand bleek dat dat hagelwitte muurtje wel heel erg zou afsteken bij de rest. Richard Bus heeft ons toen een mooi voorstel gedaan, zowel inhoudelijk als financieel. We hebben Bus Schilderwerken vervolgens ingehuurd en zijn dik tevreden. Klanten die al jaren bij ons over de vloer kwamen, keken hun ogen uit. Wat is hier gebeurd?!, vroegen ze. Zo zie je maar wat nieuw schilderwerk kan doen!”

Bekijk alle referenties

Maatwerk voor het complete plaatje

Aan de inventarisatie van uw schilder- (en stuc)wensen hangt uiteraard een prijskaartje. Zo bestaat er een onderscheid tussen binnen- en buitenschilderwerk, tussen spuiten en sausen, tussen gronden en (af)lakken, en tussen het schilderen met verschillende materialen, los van het aantal m2 dat geschilderd dient te worden. Bij het opnemen van uw wensen neemt Richard Bus de grootst mogelijke precisie in acht. Alles om ervoor te zorgen dat u de meest complete, maar ook de scherpst geprijsde offerte in handen krijgt. 

Alles op z’n tijd

Voor het binnen schilderwerk van muren, plafonds, trappen, kozijnen en deuren moet u uitgaan van een levenscyclus van gemiddeld zeven jaar. Dit is onder meer afhankelijk van de mate van gebruik, maar bijvoorbeeld ook van de kwaliteit van het eerder gebruikte schildersmateriaal, van de lucht- en vochtigheidsgraad in uw huis en van eventuele beschadiging door stoten, schuren en roet- of waterschade.

Afhankelijk van de ligging van uw woning en weersomstandigheden is de levenscyclus van buitenschilderwerk vaak wat korter; gemiddeld beloopt die een jaar of vijf. Buitenschilderwerk heeft naast het esthetisch aspect ook een beschermende functie. Wordt het buitenschilderwerk verwaarloosd, dat kan dit zeker voor bepaalde houtsoorten een desastreuze uitwerking hebben. Wacht daarom niet te lang, en huur een vakman in. Richard Bus komt vrijblijvend bij u langs voor het opnemen van uw schilder- en stucwensen.

Sitemap | Website door CM SpecialistBus Schilderwerken