Menu
https://www.busschilderwerken.nl/schilderwerk

Klant aan het woord...

“Het begon met de vraag om een nieuw geplaatst muurtje op kantoor te komen stuccen. Maar na een rondgang door ons pand bleek dat dat hagelwitte muurtje wel heel erg zou afsteken bij de rest. Richard Bus heeft ons toen een mooi voorstel gedaan, zowel inhoudelijk als financieel. We hebben Bus Schilderwerken vervolgens ingehuurd en zijn dik tevreden. Klanten die al jaren bij ons over de vloer kwamen, keken hun ogen uit. Wat is hier gebeurd?!, vroegen ze. Zo zie je maar wat nieuw schilderwerk kan doen!”

Bekijk alle referenties

Zoekt u een schilder?

Bus Schilderwerken

Allround vakman

Stucadoor Bus, HuizenHerkenbaar? Het binnen- en buitenschilderwerk staat dit jaar bovenaan uw onderhoudslijstje. Zelf doen is geen optie, maar wie gaat die klus voor u klaren? U zoekt op internet, u vraagt links en rechts advies bij familie en vrienden…
Ineens duikt daar de naam op van Richard Bus. Maar dat is toch die stucadoor? Ja, ook. Want naast Stucadoorsbedrijf Bus is er nu ook Bus Schilderwerken. Zelfde naam, zelfde kwaliteit, zelfde service. 

Met Richard Bus haalt u een allround vakman in huis voor al uw schilder- en/of stucadoorsklussen. In het bezit van alle benodigde vakdiploma’s en een schat aan werkervaring, neemt Richard Bus de klus in ogenschouw. Al tijdens het offreren stelt hij in gedachten zijn team samen. Voor u is dat een geruststellende gedachte, want alles wordt op één enkele offerte aan u gepresenteerd. Dus geen externe inhuur noch communicatie- en afstemmingsproblemen tussen verschillende bedrijven. Alles in één hand.

Bus Schilderwerken

Uw tevredenheid is Richard Bus’ belangrijkste doel. Door heldere communicatie, een strakke planning en korte lijnen wordt dit realiteit. Wat u ook aan onderhoud of verbouwing op stapel heeft staan; Richard Bus klaart de klus. Voor het stuccen van een enkel wandje tot een complete metamorfose van uw schilder- en stucwerk in trendy kleurstellingen? Bij het top-team van Richard Bus bent u aan het juiste adres. Klik hier voor het aanvragen van een online offerte

Sitemap | Website door CM SpecialistBus Schilderwerken