Menu
https://www.busschilderwerken.nl/over-ons

Over Ons

Bus Schilderwerken

Richard Bus, eigenaar van Stucadoorsbedrijf Bus en Bus Schilderwerken.

Richard Bus, Stucadoor

“Mijn naam is Richard Bus (30) en ik kom uit Meteren (Gelderland-zuid). Na mijn middelbare school wilde ik het stucadoorsvak in en heb ik alle benodigde vakdiploma’s behaald. Na elf jaar voor een baas gewerkt te hebben, begon het ondernemerschap te kriebelen en in mei 2014 startte ik mijn eigen stucadoorsbedrijf. In de afgelopen jaren heb ik met hard werken en veel plezier mijn eigen zaak opgebouwd.

Meer dan eens kreeg ik de vraag of ik het stucwerk ook van een kleurtje kon voorzien? Jazeker! Vandaar de volgende stap in mijn ondernemerschap: Bus Schilderwerken. Alles onder één vertrouwde naam aanbieden, heeft verschillende voordelen. Voor de klant is het een stap minder in het vaak toch al zo complexe (ver)bouw(ings)proces. Voor ons is het prettig om net dat stapje meer te kunnen zetten en ons nieuw afgeleverde stucwerk, hout en andere materialen in een perfecte kleurenmatch af te leveren.”

Samen sterk

“Voor u als klant geldt dat u altijd een top-team over de vloer krijgt. Ik werk namelijk graag samen met ervaren stucadoors en schilders, afhankelijk van de aard en grootte van uw klus. Wij werken precies, in een vlot tempo en laten de werkplek altijd netjes achter. Mocht u desondanks toch niet helemaal tevreden zijn, vertel het mij direct. Bent u wel tevreden - en daar gaan we vanuit - dan mag u dit wat mij betreft aan zoveel mogelijk anderen laten weten!”

Sitemap | Website door CM SpecialistBus Schilderwerken