Menu
https://www.busschilderwerken.nl/referenties

Klant aan het woord...

“Het begon met de vraag om een nieuw geplaatst muurtje op kantoor te komen stuccen. Maar na een rondgang door ons pand bleek dat dat hagelwitte muurtje wel heel erg zou afsteken bij de rest. Richard Bus heeft ons toen een mooi voorstel gedaan, zowel inhoudelijk als financieel. We hebben Bus Schilderwerken vervolgens ingehuurd en zijn dik tevreden. Klanten die al jaren bij ons over de vloer kwamen, keken hun ogen uit. Wat is hier gebeurd?!, vroegen ze. Zo zie je maar wat nieuw schilderwerk kan doen!”

Bekijk alle referenties

Klant aan het woord...

“Met onze verhuizing uit het buitenland, een uitgelopen verbouwing en een kleine op komst, hadden we behoorlijk wat haast met de afwerking van ons nieuwe huis. We zagen enorm op tegen de rompslomp van de afwerkingsfase, mede omdat we al zoveel gedoe achter de rug hadden. Als expats wisten we eerlijk gezegd ook niet zo goed de weg in Holland - klusland. Richard Bus bood uitkomst. Door zijn goed op elkaar ingewerkte team van stucadoors en schilders was de klus in no time geklaard. Precies zoals afgesproken en met één aanspreekpunt. Wij zijn ontzettend blij en voelen ons al helemaal thuis.”

Bekijk alle referenties

Klant aan het woord...

“We kunnen er kort of lang over praten: goed stucwerk is een sieraad voor je huis. Zo strak gestuct als Richard Bus het aflevert, zo zie je het zelden. En toen mijn vrouw de muren bij nader inzien toch net een tintje warmer gesausd wilde hebben, bleek ook nog eens dat hij dat zelf kon! Daar hoefden we niet weer iemand anders voor te laten komen. Wij zijn enorm tevreden en bevelen hem graag bij u aan.”

Bekijk alle referenties

Referenties

Sitemap | Website door CM SpecialistBus Schilderwerken